مرکز مشاوره و سبک زندگی
1402/10/13 چهارشنبه
همایش اساتید دانشگاه های ارومیه به مناسبت روز بصیرت و چهارمین سالروز شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی
عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور مرکز ارومیه جزء برگزیدگان دومین جشنواره شهید چمران معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور آذربایجان غربی،به همت بسیج اساتید این استان همایشی تحت عنوان بصیرت، روز دوشنبه 11 دی 1402 به مناسبت سالروز شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی در پردیس شهری دانشگاه ارومیه سالن آرتمیا برگزار شد.
این مراسم که با حضور نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه ارومیه، حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید مهدی قریشی، روسای دانشگاه های استان و اساتید دانشگاه ها برگزار شد از برگزیدگان دومین جشنواره شهید چمران تجلیل بعمل آمد.
گفتنی است در این مراسم، دکتر اسماعیل قلی نژاد، عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور مرکز ارومیه جزء تجلیل شده گان در بخش کتاب نویسی بود.