مرکز مشاوره و سبک زندگی
1402/9/15 چهارشنبه
دیدار نمایندگان تشکل های دانشجویی دانشگاه پیام نور استان با استاندار آذربایجان غربی
نمایندگان تشکل های دانشجویی دانشگاه پیام نور استان در نشستی صمیمی با محمدصادق معتمدیان استاندار آذربایجان غربی دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان، نمایندگان تشکل‌های دانشجویی دانشگاه پیام نور استان در نشستی صمیمی با محمدصادق معتمدیان استاندار آذربایجان‌غربی دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار استاندار آذربایجان غربی ضمن تاکید بر استمرار ارتباط استانداری آذربایجان غربی با دانشگاه ها و دانشجویان استان، گفت: برنامه ریزی هایی در خصوص برگزاری نشست های متداوم با دانشگاهیان و تشکل های دانشجویی صورت گرفته است و اتاق فکر و هم اندیشی با دانشجویان برای احصاء مشکلات و انتقال آن به دستگاه های متولی در استان تشکیل خواهد شد.

وی در ادامه اخذ نظرات و تحقیقات دانشجویی برای بررسی مشکلات در حوزه های مختلف را بسیار مهم و ضروری دانسته و تصریح کرد: لازمه توسعه و پیشرفت استان استفاده از ظرفیت دانشگاه ها و دانشجویان است که این امر، نیازمند هم اندیشی با نسل جوان دانشگاهیان و دانشجویان هستیم.