1403/2/12 چهارشنبه
مراسم تجلیل از اساتید دانشگاه پیام نور مرکز ارومیه؛
مراسم تجلیل از اساتید دانشگاه پیام نور مرکز ارومیه در سالروز شهادت آیت الله استاد دکتر شهید مطهری و روز معلم با حضور ریاست، مدیران ستادی و اساتید هیأت علمی در سالن کنفرانس این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان، دکتر سیدجواد طالب زاده، بعنوان رئیس دانشگاه در ابتدا ضمن تبریک فرا رسیدن هفته‌ ی معلم و گرامی‌داشت یاد و خاطره‌ ی استاد شهید مطهری، از تلاش اساتید در ارتقاء علمی و اخلاق دانشجویان تقدیر نمود و با اشاره به مقام والای معلمی و نقش حیاتی این جایگاه در آموزش گفت: معلمان و اساتید در عرصه ارتقای فرهنگ جامعه اسلامی و تربیت نسل جوان با ارائه مطالب علمی و آموزشی نقش اساسی و کلیدی دارند وی همچنین افزود: بی شک آمار موفقیت فارغ التحصیلان در بازار کار و قبولی رتبه های برتر در مقاطع بالا نتیجه تلاش و زحمات شما اساتید گرانقدر است.
در ادامه جلسه، هریک از اساتید به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند و در پایان،  طبق رسم همیشگی، با اهداء لوح تقدیر و هدایا ، از تلاش و زحمات این اساتید تجلیل به عمل آمد.