1403/1/27 دوشنبه
بازدید رییس دانشگاه پیام نور استان آذربایجان غربی از تیم اردوی جهادی
دکتر سیدجواد طالب زاده، رییس دانشگاه پیام نور استان آذربایجان غربی با حضور در فرهنگسرای حاجی پیرلو شهرداری ارومیه از فعالیت های گروه جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور ارومیه بازدید به عمل آورد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان، دکتر سیدجواد طالب زاده، رییس دانشگاه پیام نوراستان آذربایجان غربی ضمن بازدید میدانی از فرهنگسرای حاجی پیرلو شهرداری ارومیه با گروهی از جهادگران بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور ارومیه دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار که با حضور جهادگران بسیج دانشجویی این دانشگاه در فرهنگسرای حاجی پیرلو شهرداری ارومیه برگزار شد دکتر امیدطائری مدیر فرهنگی دانشگاه پیام نور استان، دکتر رضا نصیرزاده مسئول بسیج دانشجویی آذربایجان غربی، احسان آقایی معاون ناحیه بسیج دانشجویی آذربایجان غربی حضور داشتند.
رییس دانشگاه پیام نوراستان آذربایجان غربی ضمن قدردانی از جهادگران به جهت توجه به فرهنگ ایثار و رویکرد جهادی‌شان گفت: نیاز به تأکید بنده نیست و حتماً خودتان اهمیت کاری را که آغاز کرده‌اید می‌دانید و به ارزش‌های آن واقف هستید، امروز جهادگران دانشگاه پیام نور پیشرو در آموزش علمی و هنری هستند و آموزش مهارتهای شغلی برای اشتغال زائی و تولید در این مناطق بخصوص برای سرپرست خانوار و شکوفایی استعداد کودکان بسیار موثر و ضروری است.