1403/1/27 دوشنبه
بیانیه دانشگاه پیام نور استان آذربایجان غربی در حمایت از عملیات «وعده صادق»
دانشگاه پیام نور استان آذربایجان غربی در حمایت از عملیات «وعده صادق » و پاسخ قاطع جمهوری اسلامی ایران به جنایت اخیر رژیم صهیونیستی بیانیه‌ای صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان، متن بیانیه به شرح ذیل است:
«قَاتِلُوهُمْ یُعَذِّبْهُمُ اللَّهُ بِأَیْدِیکُمْ وَیُخْزِهِمْ وَیَنْصُرْکُمْ عَلَیْهِمْ وَیَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُؤْمِنِینَ»(سوره توبه – آیه 14)
در بامداد روز یکشنبه 26 فروردین ماه 1403، فرزندان مومن و دلیرایران اسلامی در سپاه پاسداران با دستور حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله العالی)، در دفاعی مشروع و در چارچوب حقوق بین‌الملل با عملیات «وعده صادق» نقطه عطفی در تاریخ جهان، تاریخ اسلام و تاریخ ایران اسلامی تبدیل کردند. این عملیات غرورآفرین، به مدد الهی در منطقه غرب آسیا باعث مسرت و شادی همه مردم آزاده جهان به ویژه مسلمانان شد.
خانواده انقلابی دانشگاه پیام نور استان آذربایجان غربی در برابر همت والا و جهاد اکبر سربازان امام خامنه‌ای( مدظله‌العالی)  عزیز برای تحقق وعده صادق نائب امام زمان(عج) برای تنبیه اسرائیل غاصب، سر تعظیم فرود آورده و حمایت خویش را از راهبرد مدبرانه «صبر استراتژیک» و «مجازات قدرتمندانه» اعلام می‌داریم.
ان‌شاالله این حماسه باشکوه مقدمه نابودی رژیم صهیونستی و تحویل پرچم عدالت ‌خواهی و حمایت از مظلومان توسط مقام معظم رهبری به حضرت مهدی موعود(عج الله) در آینده نزدیک باشیم. ان شاالله