1402/12/28 دوشنبه
پیام تبریک ریاست دانشگاه پیام نور استان آذربایجان غربی به مناسب فرارسیدن سال جدید
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان، دکتر سیدجواد طالب‌زاده طی پیامی آغاز سال ۱۴۰۳ را تبریک گفت.

متن پیام چنین است:
یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ یَا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهَارِ یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ
بهار، مجالی دیگر برای پی بردن به قدرت الهی در روییده شدن طبیعت و سبز شدن حیات و زمانی مناسب برای تجدید نظر و آینده اندیشی در جهان آفرینش و تأمل در آینده و خلقت بشریت است.
اینجانب، ضمن تشکر از زحمات شما همکاران عزیزم در سالی که گذشت، توانستیم برای دستیابی به اهداف بلند نظام آموزش عالی قدم های موثری برداریم. و با استعانت از خالق زیبایی های جهان، فرا رسیدن حلول سال نو و بهار پرطراوت را به عموم هم استانی های عزیز به ویژه اساتید فرهیخته، مدیران و روسای استانی محترم، همکاران عزیز و دانشجویان گرامی تبریک و تهنیت عرض می نمایم. و توفیق روزافزون برای خدمتی سرشار از شادی و نشاط را از درگاه خداوند منان مسالت می نمایم.

دکتر سیدجواد طالب زاده/ رئیس دانشگاه پیام‌نور استان آذربایجان غربی