1402/10/19 سه‌شنبه
نشست هم اندیشی استادان با حضور اساتید دانشگاه پیام نور استان
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان، نشست هم اندیشی استادان با حضور ریاست دانشگاه پیام نور استان مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاونان، مدیران ستادی، اعضای علمی و نماینده دفتر نظارت شورای نگهبان در استان آذربایجان غربی که مهمان این نشست بود در سالن کنفرانس برگزار شد.

این مراسم  به همت بسیج اساتید و دفتر هم اندیشی استادان دانشگاه پیام نور استان، با موضوع " مشارکت, امنیت, سلامت و رقابت انتخاباتی" در جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری و تبیین حضور حداکثری دانشگاهیان در انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری به بحث و گفتگو پرداختند.
دکتر سید جواد طالب زاده، رئیس دانشگاه پیام نور استان ضمن عرض خیرمقدم به مهمانان مدعو و اعضای هیات علمی، به اهمیت انتخابات و آثار آن در جامعه مردم سالار دینی اشاره کرد.
حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا موسوی، رئیس نظارت و بازرسی انتخابات(شورای نگهبان) در استان  نیز به ارائه گزارش عملکرد، نحوه احراز صلاحیت کاندیداهای مجلس شورای اسلامی در استان پرداخت و در پایان این جلسه به سوالات و شبهات مطروحه پاسخ داد.