1400/8/30 یکشنبه
نشست بصیرتی در دانشگاه پیام نور مرکز ارومیه
می‌توان بسیج را مردمی‌ترین مقاومت جهانی نام برد

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، کامران جباری، رئیس دانشگاه پیام‌نور آذربایجان‌غربی،29 آبان در نشست بصیرتی کارکنان بسیجی در دانشگاه پیام‌نور اظهار کرد: امیدواریم از برکات هفته بسیج استفاده کنیم و فلسفه و نامگذاری هفته بسیج که ابتکار خلاقانه رهبر کبیر انقلاب اسلامی بود و هر چه به عمر پربرکت انقلاب اسلامی افزوده می‌شود به این ضرورت و اهمیت موضوع و قدرت پیش‌بینی و آینده‌نگری امام خمینی(ره) را درک و پی می‌بریم.
وی افزود: مقام معظم رهبری در مورد بسیج فرمودند:« عرصه بسیج یک عرصه گوناگونی است و شغل خاصی را نمی شناسد» یا به عبارتی همه جامعه شناسان و اندیشمندان علوم اجتماعی همیشه به دنبال ایجاد یک جامعه پویا بودند.رئیس دانشگاه پیام نور آذربایجان‌غربی تصریح کرد: توده و عموم مردم را باید پای کار آورد و هیچ جامعه‌ای بدون مشارکت عموم مردم نمی‌تواند به اهداف بلند و افقی که برای آن جامعه ترسیم شده برسد و بسیج حرکت عمومی و اجتماعی است که می‌تواند اقشار مختلف جامعه را در بر بگیرد.وی ادامه داد: بسیج فرصتی بسیار  مغتنمی است که موجب افزایش مشارکت اجتماعی شده و همه مردم حس کنند که در اداره جامعه خود نقش مهمی دارند.جباری بیان کرد: مقام معظم رهبری فرمودند:« می‌توان بسیج را مردمی‌ترین مقاومت جهانی نام برد» به عبارتی افق دیگری بوده و در انقلاب اسلامی هدف تعریف شده که شاید با جریان‌ها و جنبش‌هایی که پیش از آن بود متفاوت است.
وی گفت: همه انقلاب‌های ایجاد شده در جهان به یک جایی ختم شده که جز تقویت جریان لیبرالیسم نبود و رمز پیروزی انقلاب اسلامی ایران فاصله گرفتن از جریانات لیبرالیسمی و ورود مردم به جریان‌های اجتماعی بوده که همین ورود مردم بسیج است