1403/1/21 سه‌شنبه
ضیافت افطاری در دانشگاه پیام نور مرکز ارومیه همزمان با برگزاری مراسم تجلیل از بازنشستگان این دانشگاه
روز دوشنبه 20 فروردین ماه 1403 ، در بیست و هشتمین شب ماه مبارک رمضان، مراسم افطاری ویژه ی همکاران علمی و اداری و بازنشستگان این دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان، این مراسم به همت مدیریت فرهنگی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در استان، بسیج اساتید و بسیج کارکنان دانشگاه پیام نور استان و با حضور  دکتر سیدجواد طالب زاده، رئیس دانشگاه پیام نور استان اذربایجان غربی، حجت الاسلام والمسمین دکتر سجاد بیگی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و کلیه همکاران علمی، اداری و بازنشستگان این دانشگاه برگزار شد. گفتنی است همزمان با این مراسم از عزیزان بازنشسته، در سالن آمفی تئاتر، از زحمات و مساعی ارزنده 7 نفر از همکاران که به افتخار بازنشستگی نایل شده بودند با اهدای لوح تقدیر و هدایای از سوی ریاست دانشگاه پیام نور استان تجلیل به عمل آمد.