برگزیده ها
1402/6/22 چهارشنبه
نشست دوره ای اعضای هیئت رئیسه دانشگاه های استان آذربایجان غربی
در آستانه شروع سال تحصیلی جدید دانشگاه ها، نشست دوره ای اعضای هیئت رئیسه دانشگاه های استان با حضور نماینده ولی فقیه در استان و استاندار آذربایجان غربی با موضوع پیشرفت و ارتقاء آموزش عالی استان در تراز دانشگاه اسلامی _ انقلابی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر سیدجواد طالب‌زاده رئیس دانشگاه پیام نور استان جزء سخنرانان این نشست بود. وی ضمن تشکر از حمایت‌های نماینده ولی‌فقیه در استان و استاندار آذربایجان غربی، بر حفظ تداوم فعالیت این دانشگاه تاکید کرد.
رئیس دانشگاه پیام نور استان همچنین حفظ جایگاه اساتید، کارکنان، و دانشجویان را لازمه رشد فرهنگ یک جامعه دانست و گفت: دانشگاه پیام‌نور یک‌دانشگاه کاملا اسلامی و موازی خط‌مشی های انقلاب ایران است که این دانشگاه در اغتشاشات سال گذشته امتحان  خود را به‌خوبی پس داده است.
گفتنی است در پایان سخنرانی دکتر طالب زاده، معتمدیان، استاندار آذربایجان غربی صحبت‌های او را تائید نمود.